U inat kiši (Isabel Dalhousie, #3) Alexander McCall Smith

ISBN:

Published:

Paperback

254 pages


Description

U inat kiši (Isabel Dalhousie, #3)  by  Alexander McCall Smith

U inat kiši (Isabel Dalhousie, #3) by Alexander McCall Smith
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 254 pages | ISBN: | 4.34 Mb

Nežan i mudar, intenzivno misaon i u svakom trenutku zabavan, U inat kiši kiši je punpogodak, prožet saosećanjem i nenametljivom inteligencijom koji su dela Aleksandra Mekol-Smita učinili tako voljenim i nezamenljivim širom sveta. Ključ zadovoljstvaMoreNežan i mudar, intenzivno misaon i u svakom trenutku zabavan, U inat kiši kiši je punpogodak, prožet saosećanjem i nenametljivom inteligencijom koji su dela Aleksandra Mekol-Smita učinili tako voljenim i nezamenljivim širom sveta.

Ključ zadovoljstva u škotskoj klimi jeste u tome da seuživa i u kiši – baš kao što, u životu, ključ sreće leži u tome da izvučemo najbolje iz onoga što imamo. Međutim, Izabel Dalhusi – bogata, privlačna,dobrodušna i sama – ne izvlači najbolje iz onoga što ima, po mišljenju njene domaćice Grejs, koja nema dlake na jeziku.

U Izabelinom životu ima previše razmišljanja, a premalo akcije. Izabel Dalhusi odlično se razume u intimne moralne probleme- uređuje filozofski časopis i mnogo vremena provodi razmišljajući kakoda ulepša život ljudima iz svoje okoline. Tu su Grejs, čiju budućnost mora da obezbedi- Izabelina bratanica Ket, koja opet ima novog momka, ovog puta sumnjivog radoholičara i maminog sina- i čak i američki par na odmoru u Edinburgu – milioner Tom i Endži, njegova mlada i lepa verenica sklona spletkama.

A tu je i Džejmi, Ketin bivši dečko, zgodan i talentovan muzičar četrnaest godina mlađi od Izabel, u koga se ona polako i beznadežno zaljubljuje./Mekol-Smitpiše s predivnom vedrinom, ali iza njegove vrhunske konstrukcije krije se istinska životna stvarnost./Daily TelegraphEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "U inat kiši (Isabel Dalhousie, #3)":


laxicoia.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us